Trouwambtenaar

Buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand
Trouwambtenaar Anouk Hamer

Hi!

Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met deze bijzondere stap! Want je kijkt natuurlijk niet voor niets op mijn site! Jullie hebben grootse plannen en hoewel er waarschijnlijk veel op je af komt; geniet ervan. Dit is een hele bijzondere periode voor jullie samen.

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in meer informatie rondom een zelfstandig trouwambtenaar – ook wel eens buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand of BABS genoemd, maar ook de titels ceremoniespreker of huwelijkspreker zijn mij niet vreemd. Als het beestje maar een naampje heeft hè 🙂

Trouwambtenaar

Sinds 2020 ben ik beëdigd als trouwambtenaar en heb ik mijn benoeming bij de gemeente Kampen, waar ik onwijs dankbaar voor ben!

Ik heb al zoveel lieve (bruids-)paren mogen leren kennen op 1 van de mooiste momenten in hun leven en heb daarin oprecht mijn passie gevonden. Wat is het toch altijd weer een grote eer om te mogen doen. Huwelijken sluiten, partnerschappen registreren, omzettingen van partnerschap naar huwelijk, ceremonieel trouwen (dus net echt ;-)) alles is voor mij 1 groot feest.

Anouk Hamer

Jonge trouwambtenaar

Ik durf mezelf wel te omschrijven als een jonge trouwambtenaar. Op dit moment behoor ik tot de jongste van ons mooie land.
Maar ik word ook veel omschreven als een hele spontane, sociale en vlotte trouwambtenaar.
Ik hou van een stukje lucht en humor in de ceremonie. Tuurlijk hoort er ook een stukje emotie bij, maar wat mij betreft hoeft niet de hele ceremonie bol te staan van emoties en tranen (van geluk). Ik breng ook graag een lach op jullie gezicht en spring in op spontane situaties die ontstaan. Jullie speciale moment wordt, als het aan mij ligt, een klein feestje, met een lach en waar nodig een traan.

Kosten trouwambtenaar

Wat kost een trouwambtenaar? We blijven immers Hollanders dus deze vraag krijg ik geregeld.
Dit is enorm afhankelijk van het soort ceremonie, de plaats en eventueel de extra wensen die jullie hebben.
Ik hou zelf enorm van persoonlijk contact. Voor zo’n belangrijk moment in jullie leven, is het natuurlijk fijn als je makkelijk en toegankelijk contact hebt met elkaar.

Zelf vind ik het fijn om elkaar minimaal 2 keer in de ogen te kunnen kijken tijdens een persoonlijk gesprek.
Daarnaast houden we natuurlijk gedurende de aanloop naar de grote dag veel contact en blijf ik bereikbaar voor jullie.
Maak gerust een afspraak, stuur een Whatsappje of vul mijn contactformulier in. Dan kunnen we in het gesprek even overleggen wat jullie precies willen en waar en dan baseer ik daarop met alle liefde een prijs voor jullie.
Uiteraard is dit allemaal vrijblijvend. Voel je niet bezwaard want ik snap de vraag heel goed, maar een kant-en-klaar antwoord heb ik hier helaas niet op. Het is echt heel persoonlijk.

Werkgebied

’t Harde
Apeldoorn
Biddinghuizen
Brummen
Dalfsen
Dedemsvaart
Deventer
Dronten
Eerbeek
Elburg
Emmeloord
Emst
Ens
Epe
Ermelo
Flevoland
Gelderland
Genemuiden
Giethoorn
Hardenberg

Harderwijk
Hasselt
Hattem
Hattem
Heerde
Heeten
Heino
Hierden
Hoogeveen
IJsselmuiden
Kampen
Lelystad
Lemelerveld
Lemmer
Marknesse
Meppel
Nagele
Nieuwleusen
Noord Oost Polder
Nunspeet

Oldebroek
Ommen
Oosterwolde
Overijssel
Raalte
Staphorst
Steenwijk
Swifterbant
Twello
Urk
Vaassen
Vollenhove
Wapenveld
Wezep
Wijhe
Zeewolde
Zuidwolde
Zutphen
Zwolle