Trouwambtenaar Flevoland

Buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand
Afspraak maken
Trouwambtenaar Flevoland

Zelfstandig trouwambtenaar in Flevoland

Gaan jullie trouwen in de provincie Flevoland? Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met deze bijzondere stap! Ik snap wel dat jullie graag in de mooie polder van Flevoland willen trouwen. Een unieke plek, omgeven met natuurlijk en natuurlijk niet van van de randstad af. Jullie kijken natuurlijk niet voor niets op mijn site. Jullie hebben grootse plannen en hoewel er waarschijnlijk veel op je af komt; geniet ervan. Dit is een hele bijzondere periode voor jullie samen.

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in meer informatie rondom een zelfstandig trouwambtenaar in Flevoland, kijk gerust rond op de site of stuur een vrijblijvend appje als je nog vragen hebt.

BABS Flevoland

Sinds 2020 ben ik beëdigd als BABS (buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand) en heb ik mijn benoeming bij de gemeente Kampen, waar ik onwijs dankbaar voor ben. De gemeente Kampen ligt niet ver van Flevoland, ik kom er veel en daarom voelt het ook wel een beetje als eigen. Omdat ik benoemd en beëdigd ben in Kampen, mag ik ook jullie huwelijk voltrekken in Flevoland! 

Ik heb al zoveel lieve (bruids-)paren mogen leren kennen op 1 van de mooiste momenten in hun leven en heb daarin oprecht mijn passie gevonden. Wat is het toch altijd weer een grote eer om te mogen doen. Huwelijken sluiten, partnerschappen registreren, omzettingen van partnerschap naar huwelijk, ceremonieel trouwen (dus net echt ;-)) alles is voor mij 1 groot feest als trouwambtenaar.

BABS Flevoland

Onvergetelijke ceremonie

Ik durf mezelf wel te omschrijven als een jonge trouwambtenaar. Op dit moment behoor ik tot de jongste van ons mooie land.
Maar ik word ook veel omschreven als een hele spontane, sociale en vlotte trouwambtenaar.
Ik hou van een stukje lucht en humor in de ceremonie. Tuurlijk hoort er ook een stukje emotie bij, maar wat mij betreft hoeft niet de hele ceremonie bol te staan van emoties en tranen (van geluk). Ik breng ook graag een lach op jullie gezicht, luchtige anekdotes over jullie tussendoor en spring in op spontane situaties die ontstaan. Jullie speciale moment wordt, als het aan mij ligt, een klein feestje, met een lach, lucht en waar nodig een traan.

Wat kost een trouwambtenaar in Flevoland?

Wat kost een trouwambtenaar in Flevoland? We blijven immers Hollanders dus deze vraag krijg ik geregeld.
Dit is enorm afhankelijk van het soort ceremonie, de plaats en eventueel de extra wensen die jullie hebben.
Ik hou zelf enorm van persoonlijk contact. Voor zo’n belangrijk moment in jullie leven, is het natuurlijk fijn als je makkelijk en toegankelijk contact hebt met elkaar.

Trouwambtenaar inhuren in Flevoland?

Ik kom graag met jullie in contact als jullie een zelfstandig trouwambtenaar in Flevoland zoeken. Zelf vind ik het fijn om elkaar minimaal 2 keer in de ogen te kunnen kijken tijdens een persoonlijk gesprek.
Daarnaast houden we natuurlijk gedurende de aanloop naar de grote dag veel contact en blijf ik bereikbaar voor jullie.
Maak gerust een afspraak, stuur een Whatsappje of vul mijn contactformulier in. Dan kunnen we in het gesprek even overleggen wat jullie precies willen en waar en dan baseer ik daarop met alle liefde een prijs voor jullie.
Uiteraard is dit allemaal vrijblijvend. Voel je niet bezwaard want ik snap de vraag heel goed, maar een kant-en-klaar antwoord heb ik hier helaas niet op. Het is echt heel persoonlijk.

Werkgebied

Almere
Almere-Buiten
Almere-Haven
Almere-Hout
Almere-Poort
Almere-Stad
Bant
Biddinghuizen
Creil

Dronten
Emmeloord
Ens
Espel
Ketelhaven
Kraggenburg
Lelystad
Luttelgeest

Marknesse
Nagele
Rutten
Schokland
Swifterbant
Tollebeek
Urk
Zeewolde

Staat jouw woonplaats of trouwlocatie hier niet tussen? Ook buiten deze regio kan ik jullie huwelijk voltrekken!

Neem gerust contact met mij op!

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 8 recensies
js_loader
24/7 On line