Trouwambtenaar Gelderland

Buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand
Afspraak maken
Trouwambtenaar Gelderland

Zelfstandig trouwambtenaar in Gelderland

Gaan jullie trouwen in de provincie Gelderland? Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met deze bijzondere stap! Jullie kijken natuurlijk niet voor niets op mijn site. Jullie hebben grootse plannen en hoewel er waarschijnlijk veel op je af komt; geniet ervan. Dit is een hele bijzondere periode voor jullie samen.

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in meer informatie rondom een zelfstandig trouwambtenaar in Gelderland, ook wel eens buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand of BABS genoemd, maar ook de titels ceremoniespreker of huwelijkspreker zijn mij niet vreemd. Als het beestje maar een naampje heeft hè 🙂

BABS Gelderland

Sinds 2020 ben ik beëdigd als BABS (buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand) en heb ik mijn benoeming bij de gemeente Kampen, waar ik onwijs dankbaar voor ben. Hierdoor is het ook mogelijk dat ik jullie huwelijksceremonie kan voltrekken in andere plaatsen van de provincie Gelderland!

Ik heb al zoveel lieve (bruids-)paren mogen leren kennen op 1 van de mooiste momenten in hun leven en heb daarin oprecht mijn passie gevonden. Wat is het toch altijd weer een grote eer om te mogen doen. Huwelijken sluiten, partnerschappen registreren, omzettingen van partnerschap naar huwelijk, ceremonieel trouwen (dus net echt ;-)) alles is voor mij 1 groot feest als trouwambtenaar.

BABS Gelderland

Onvergetelijke ceremonie

Ik durf mezelf wel te omschrijven als een jonge trouwambtenaar. Op dit moment behoor ik tot de jongste van ons mooie land.
Maar ik word ook veel omschreven als een hele spontane, sociale en vlotte trouwambtenaar.
Ik hou van een stukje lucht en humor in de ceremonie. Tuurlijk hoort er ook een stukje emotie bij, maar wat mij betreft hoeft niet de hele ceremonie bol te staan van emoties en tranen (van geluk). Ik breng ook graag een lach op jullie gezicht, luchtige anekdotes over jullie tussendoor en spring in op spontane situaties die ontstaan. Jullie speciale moment wordt, als het aan mij ligt, een klein feestje, met een lach, lucht en waar nodig een traan.

Wat kost een trouwambtenaar in Gelderland?

Wat kost een trouwambtenaar in Gelderland? We blijven immers Hollanders dus deze vraag krijg ik geregeld.
Dit is enorm afhankelijk van het soort ceremonie, de plaats en eventueel de extra wensen die jullie hebben.
Ik hou zelf enorm van persoonlijk contact. Voor zo’n belangrijk moment in jullie leven, is het natuurlijk fijn als je makkelijk en toegankelijk contact hebt met elkaar.

Trouwambtenaar inhuren in Gelderland?

Ik kom graag met jullie in contact als jullie een zelfstandig trouwambtenaar in Gelderland zoeken. Zelf vind ik het fijn om elkaar minimaal 2 keer in de ogen te kunnen kijken tijdens een persoonlijk gesprek.
Daarnaast houden we natuurlijk gedurende de aanloop naar de grote dag veel contact en blijf ik bereikbaar voor jullie.
Maak gerust een afspraak, stuur een Whatsappje of vul mijn contactformulier in. Dan kunnen we in het gesprek even overleggen wat jullie precies willen en waar en dan baseer ik daarop met alle liefde een prijs voor jullie.
Uiteraard is dit allemaal vrijblijvend. Voel je niet bezwaard want ik snap de vraag heel goed, maar een kant-en-klaar antwoord heb ik hier helaas niet op. Het is echt heel persoonlijk.

Werkgebied

Aalten
Apeldoorn
Arnhem
Barneveld
Bemmel
Beuningen
Borculo
Brummen
Culemborg
Didam
Dieren
Doesburg
Doetinchem
Druten
Duiven
Ede
Eerbeek
Eibergen
Elburg
Emst

Epe
Ermelo
Geldermalsen
Groenlo
Harderwijk
Hattem
Heerde
Hengelo (Gld.)
Huissen
Kesteren
Lichtenvoorde
Lochem
Lunteren
Nijkerk
Nijmegen
Nunspeet
Oldebroek
Oosterbeek
Oosterwolde

Putten
Renkum
Rheden
‘s-Heerenberg
’t Harde
Tiel
Twello
Ugchelen
Varsseveld
Velp
Voorthuizen
Wageningen
Wapenveld
Wezep
Wijchen
Winterswijk
Zaltbommel
Zevenaar
Zutphen

Staat jouw woonplaats of trouwlocatie hier niet tussen? Ook buiten deze regio kan ik jullie huwelijk voltrekken!

Neem gerust contact met mij op!

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 8 recensies
js_loader
24/7 On line