Trouwambtenaar Kampen

Buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (babs)
Afspraak maken
Trouwambtenaar Kampen

Trouwambtenaar in Kampen

Gaan jullie trouwen in Kampen? Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met deze bijzondere stap! Jullie kijken natuurlijk niet voor niets op mijn site. Jullie hebben grootse plannen en hoewel er waarschijnlijk veel op je af komt; geniet ervan. Dit is een hele bijzondere periode voor jullie samen.

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in meer informatie rondom een trouwambtenaar in Kampen – ook wel eens buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand of BABS genoemd, maar ook de titels ceremoniespreker of huwelijkspreker zijn mij niet vreemd. Als het beestje maar een naampje heeft hè 🙂

BABS Kampen

Sinds 2020 ben ik voor de rechtbank in Zwolle beëdigd als BABS (buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand) en heb ik mijn benoeming bij de gemeente Kampen, waar ik onwijs dankbaar voor ben en ontzettend trots. Laten we even heel eerlijk zijn; hoe kan je níet trots zijn als je de stad Kampen mag vertegenwoordigen in zo’n prachtig beroep. Hierdoor is het dus ook mogelijk dat ik jullie huwelijksceremonie kan voltrekken in Kampen! Dit kunnen jullie via de gemeente Kampen aangeven. Zodra je je huwelijk bij hun kenbaar maakt, kan je ook voorkeur voor een trouwambtenaar aangeven. Uiteraard is dit geen garantie maar mijn collega’s doen altijd enorm hun best om zoveel mogelijk voorkeuren in te willigen 🙂

BABS Kampen

Onvergetelijke ceremonie

Ik durf mezelf wel te omschrijven als een jonge trouwambtenaar. Op dit moment behoor ik tot de jongste van ons mooie land.
Maar ik word ook veel omschreven als een hele spontane, sociale en vlotte trouwambtenaar.
Ik hou van een stukje lucht en humor in de ceremonie. Tuurlijk hoort er ook een stukje emotie bij, maar wat mij betreft hoeft niet de hele ceremonie bol te staan van emoties en tranen (van geluk). Ik breng ook graag een lach op jullie gezicht, luchtige anekdotes over jullie tussendoor en spring in op spontane situaties die ontstaan. Jullie speciale moment wordt, als het aan mij ligt, een klein feestje, met een lach, lucht en waar nodig een traan.

Wat kost een trouwambtenaar in Kampen?

Wat kost een trouwambtenaar op locatie in Kampen? We blijven immers Hollanders dus deze vraag krijg ik geregeld.
Bij de gemeente Kampen kunnen jullie op basis van jullie wensen de kosten opvragen.
Ik hou zelf enorm van persoonlijk contact. Voor zo’n belangrijk moment in jullie leven, is het natuurlijk fijn als je makkelijk en toegankelijk contact hebt met elkaar.

Trouwambtenaar inhuren in Kampen?

Ik kijk er naar uit om jullie te helpen als jullie een trouwambtenaar zoeken in Kampen. Geef je voorkeur aan bij de gemeente! Zelf vind ik het fijn om elkaar vooraf in de ogen te kunnen kijken tijdens een persoonlijk gesprek. Hopelijk tot ziens!

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 8 recensies
js_loader
24/7 On line