Trouwambtenaar Staphorst

Buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand
Afspraak maken
Trouwambtenaar Staphorst

Zelfstandig trouwambtenaar in Staphorst

Gaan jullie trouwen in Staphorst? Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met deze bijzondere stap! En dan ook nog eens een ceremonie in Staphorst of omgeving, groot gelijk want was heb ik daar al mooie locaties mogen bezoeken en lieve bruidsparen leren kennen. Heerlijk al die tradities en mooie verhalen. 

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in meer informatie rondom een zelfstandig trouwambtenaar. Ik kan mij voorstellen dat je als je er alles aan doet om de dag helemaal naar jullie wens te maken, dat je ook graag weet wie hét moment van de dag gaat begeleiden en dat je zeker weet dat wordt zoals jullie hopen. Persoonlijk, luchtig, met een lach, niet zo zwaar en tuurlijk met ook ruimte voor emotie. Als je voor een zelfstandig trouwambtenaar gaat, weet je in ieder geval zeker dat je voor je krijgt wie je zelf hebt uitgezocht. 

BABS Staphorst

Sinds 2020 ben ik beëdigd als BABS (buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand) en heb ik mijn benoeming bij de gemeente Kampen, waar ik onwijs dankbaar voor ben. Hierdoor is het ook mogelijk dat ik jullie huwelijksceremonie kan voltrekken in Staphorst!

Ik heb al zoveel lieve (bruids-)paren mogen leren kennen op 1 van de mooiste momenten in hun leven en heb daarin oprecht mijn passie gevonden. Wat is het toch altijd weer een grote eer om te mogen doen. Huwelijken sluiten, partnerschappen registreren, omzettingen van partnerschap naar huwelijk, ceremonieel trouwen (dus net echt ;-)) alles is voor mij 1 groot feest als trouwambtenaar.

BABS Staphorst

Onvergetelijke ceremonie

Ik durf mezelf wel te omschrijven als een jonge trouwambtenaar. Op dit moment behoor ik tot de jongste van ons mooie land.
Maar ik word ook veel omschreven als een hele spontane, sociale en vlotte trouwambtenaar.
Ik hou van een stukje lucht en humor in de ceremonie. Tuurlijk hoort er ook een stukje emotie bij, maar wat mij betreft hoeft niet de hele ceremonie bol te staan van emoties en tranen (van geluk). Ik breng ook graag een lach op jullie gezicht, luchtige anekdotes over jullie tussendoor en spring in op spontane situaties die ontstaan. Jullie speciale moment wordt, als het aan mij ligt, een klein feestje, met een lach, lucht en waar nodig een traan.

Wat kost een trouwambtenaar in Staphorst?

Wat kost een trouwambtenaar in Staphorst? We blijven immers Hollanders dus deze vraag krijg ik geregeld.
Dit is enorm afhankelijk van het soort ceremonie, de plaats en eventueel de extra wensen die jullie hebben.
Ik hou zelf enorm van persoonlijk contact. Voor zo’n belangrijk moment in jullie leven, is het natuurlijk fijn als je makkelijk en toegankelijk contact hebt met elkaar.

Trouwambtenaar inhuren in Staphorst?

Ik kom graag met jullie in contact als jullie een zelfstandig trouwambtenaar in Staphorst zoeken. Zelf vind ik het fijn om elkaar minimaal 2 keer in de ogen te kunnen kijken tijdens een persoonlijk gesprek.
Daarnaast houden we natuurlijk gedurende de aanloop naar de grote dag veel contact en blijf ik bereikbaar voor jullie.
Maak gerust een afspraak, stuur een Whatsappje of vul mijn contactformulier in. Dan kunnen we in het gesprek even overleggen wat jullie precies willen en waar en dan baseer ik daarop met alle liefde een prijs voor jullie.
Uiteraard is dit allemaal vrijblijvend. Voel je niet bezwaard want ik snap de vraag heel goed, maar een kant-en-klaar antwoord heb ik hier helaas niet op. Het is echt heel persoonlijk.

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 8 recensies
js_loader
24/7 On line