Trouwambtenaar IJsselmuiden

Buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (babs)
Afspraak maken
Trouwambtenaar IJsselmuiden

Trouwambtenaar in IJsselmuiden

Gaan jullie trouwen in IJsselmuiden? Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met deze bijzondere stap! Jullie kijken natuurlijk niet voor niets op mijn site. Jullie hebben grootse plannen en hoewel er waarschijnlijk veel op je af komt; geniet ervan. Dit is een hele bijzondere periode voor jullie samen.

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in meer informatie rondom een trouwambtenaar in IJsselmuiden – ook wel eens buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand of BABS genoemd, maar ook de titels ceremoniespreker of huwelijkspreker zijn mij niet vreemd. Als het beestje maar een naampje heeft hè 🙂

BABS IJsselmuiden

Sinds 2020 ben ik in Zwolle beëdigd als BABS (buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand) en heb ik mijn benoeming bij de gemeente Kampen, waar ik onwijs dankbaar voor ben. Hierdoor is het ook mogelijk dat ik jullie huwelijksceremonie kan voltrekken in IJsselmuiden! Dit kunnen jullie via de gemeente Kampen aangeven. Voor een trouwlocatie buiten de gemeente kunnen jullie mij ook inschakelen als zelfstandig trouwambtenaar!

Ik heb al zoveel lieve (bruids-)paren mogen leren kennen op 1 van de mooiste momenten in hun leven en heb daarin oprecht mijn passie gevonden. Wat is het toch altijd weer een grote eer om te mogen doen. Huwelijken sluiten, partnerschappen registreren, omzettingen van partnerschap naar huwelijk, ceremonieel trouwen (dus net echt ;-)) alles is voor mij 1 groot feest als trouwambtenaar.

BABS IJsselmuiden

Onvergetelijke ceremonie

Ik durf mezelf wel te omschrijven als een jonge trouwambtenaar. Op dit moment behoor ik tot de jongste van ons mooie land.
Maar ik word ook veel omschreven als een hele spontane, sociale en vlotte trouwambtenaar.
Ik hou van een stukje lucht en humor in de ceremonie. Tuurlijk hoort er ook een stukje emotie bij, maar wat mij betreft hoeft niet de hele ceremonie bol te staan van emoties en tranen (van geluk). Ik breng ook graag een lach op jullie gezicht, luchtige anekdotes over jullie tussendoor en spring in op spontane situaties die ontstaan. Jullie speciale moment wordt, als het aan mij ligt, een klein feestje, met een lach, lucht en waar nodig een traan.

Wat kost een trouwambtenaar in IJsselmuiden?

Wat kost een trouwambtenaar op locatie in IJsselmuiden? We blijven immers Hollanders dus deze vraag krijg ik geregeld.
Bij de gemeente Kampen kunnen jullie op basis van jullie wensen de kosten opvragen.
Ik hou zelf enorm van persoonlijk contact. Voor zo’n belangrijk moment in jullie leven, is het natuurlijk fijn als je makkelijk en toegankelijk contact hebt met elkaar.

Trouwambtenaar inhuren in IJsselmuiden?

Ik kijk er naar uit om jullie te helpen als jullie een trouwambtenaar zoeken in IJsselmuiden. Geef je voorkeur aan bij de gemeente! Zelf vind ik het fijn om elkaar vooraf in de ogen te kunnen kijken tijdens een persoonlijk gesprek. Hopelijk tot ziens!

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 8 recensies
js_loader
24/7 On line