Trouwambtenaar Wijhe

Buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (babs)
Afspraak maken
Trouwambtenaar Wijhe

Zelfstandig trouwambtenaar in Wijhe

Wauw jullie gaan trouwen in Wijhe! Of misschien komen jullie uit Wijhe, dat kan natuurlijk ook haha. Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met deze bijzondere stap! Jullie kijken natuurlijk niet voor niets op mijn site.

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in meer informatie rondom een zelfstandig trouwambtenaar. Ik kan mij voorstellen dat je als je er alles aan doet om de dag helemaal naar jullie wens te maken, dat je ook graag weet wie hét moment van de dag gaat begeleiden en dat je zeker weet dat wordt zoals jullie hopen. Persoonlijk, luchtig, met een lach, niet zo zwaar en tuurlijk met ook ruimte voor emotie. 

BABS Wijhe

Sinds 2020 ben ik in Zwolle beëdigd als BABS (buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand) en heb ik mijn benoeming bij de gemeente Kampen, waar ik onwijs dankbaar voor ben. Omdat ik benoemd en beëdigd ben, kan ik dus ook jullie huwelijk in Wijhe sluiten. Ik heb dit al vaker mogen doen voor de gemeente Olst-Wijhe dus inmiddels kan ik de route naar de fijne mensen op het gemeentehuis.

Ik heb al zoveel lieve (bruids-)paren mogen leren kennen op 1 van de mooiste momenten in hun leven en heb daarin oprecht mijn passie gevonden. Wat is het toch altijd weer een grote eer om te mogen doen. Huwelijken sluiten, partnerschappen registreren, omzettingen van partnerschap naar huwelijk, ceremonieel trouwen (dus net echt ;-)) alles is voor mij 1 groot feest als trouwambtenaar.

BABS Wijhe

Onvergetelijke ceremonie

Ik durf mezelf wel te omschrijven als een jonge trouwambtenaar. Op dit moment behoor ik tot de jongste van ons mooie land.
Maar ik word ook veel omschreven als een hele spontane, sociale en vlotte trouwambtenaar.
Ik hou van een stukje lucht en humor in de ceremonie. Tuurlijk hoort er ook een stukje emotie bij, maar wat mij betreft hoeft niet de hele ceremonie bol te staan van emoties en tranen (van geluk). Ik breng ook graag een lach op jullie gezicht, luchtige anekdotes over jullie tussendoor en spring in op spontane situaties die ontstaan. Jullie speciale moment wordt, als het aan mij ligt, een klein feestje, met een lach, lucht en waar nodig een traan.

Wat kost een trouwambtenaar in Wijhe?

Wat kost een trouwambtenaar op locatie in Wijhe? We blijven immers Hollanders dus deze vraag krijg ik geregeld.
Dit is enorm afhankelijk van het soort ceremonie, de plaats en eventueel de extra wensen die jullie hebben.
Ik hou zelf enorm van persoonlijk contact. Voor zo’n belangrijk moment in jullie leven, is het natuurlijk fijn als je makkelijk en toegankelijk contact hebt met elkaar.

Trouwambtenaar inhuren in Wijhe?

Ik kom graag met jullie in contact als jullie een zelfstandig trouwambtenaar in Wijhe zoeken. Zelf vind ik het fijn om elkaar minimaal 2 keer in de ogen te kunnen kijken tijdens een persoonlijk gesprek.
Daarnaast houden we natuurlijk gedurende de aanloop naar de grote dag veel contact en blijf ik bereikbaar voor jullie.
Maak gerust een afspraak, stuur een Whatsappje of vul mijn contactformulier in. Dan kunnen we in het gesprek even overleggen wat jullie precies willen en waar en dan baseer ik daarop met alle liefde een prijs voor jullie.
Uiteraard is dit allemaal vrijblijvend. Voel je niet bezwaard want ik snap de vraag heel goed, maar een kant-en-klaar antwoord heb ik hier helaas niet op. Het is echt heel persoonlijk.

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 8 recensies
js_loader
24/7 On line